2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Óriási öröm! Megszületett!!

A vártnál korábban jött világra az autóversenyző kisfia, de Laci nem bánkódik, hiszen így jelen tudott lenni az eseménynél. Az anyuka és a kicsi is jó egészségnek örvend.
2009. június 2. kedd 13:10 - HírExtra
Óriási a boldogság a Palik családnál. Megszületett a magyar ralibajnok és a televíziós műsorvezető második, közös gyermeke. A pár nagyon kedvelheti a „V”- betűs férfineveket, hiszen Vilmos nagyfiúk után, Vincének keresztelték a kis jövevényt.

A baba 3750 grammal és 58 centivel jött a világra. Az „óriásbébi” és anyukája is egészséges. Anikó a nehéz szülés után jó hangulatban fogadta családját és férjét, aki a szülőszoba előtt izgult végig a szülés alatt.

Laci örült, hogy jelen tudott lenni a nagy eseménynél, hiszen a múlt héten utazott haza Németországból, és a nyár közepén Romániában versenyez majd. Gyakorlott apukának vallhatja már magát, hiszen a csöppség László harmadik gyermeke. Első házasságából született egy nagylánya Júlia, aki a közelmúltban töltötte be 19-dik életévét.

Anikó, ahogyan első fiát, Vincét is a SOTE második számú klinikáján hozta a világra. Arra a kérdésre, hogy tervezne-e még babát Anikó a következőket nyilatkozta a Blikknek.- Nagy családot szeretnék, akkor sem esnék kétségbe, ha öt gyerekem lenne.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását