2024. április 29. - Péter

Szex a wc-ben

Nyilvános helyen szeretkezni izgalmas dolog. Alig van ember, aki legalább fiatal korában ne próbálta volna.
2009. március 22. vasárnap 12:48 - HírExtra
Addig nincs is baj, amíg az intim helyzetet nem fedezi fel más, de ha az iskolai szertárba betoppan egy diák, és meglátja a tornatanárt a kémiatanárnővel, kitör a botrány.

Van az úgy, hogy az embert hirtelen elönti a vágy és azonnal magáévá akarja tenni az imádott nőt vagy férfit. Az otthon messze van, ezért nincs mese, a helyszínen kell megoldást keresni. Ettől az embernek még jobban felmegy az adrenalin szintje, s bár őrültségnek tűnik, hogy egy fa mögött tolja le az ember a nadrágját és bárki megláthat és feljelenthet közszemérem sértésért, de pont ettől olyan őrült jó és izgalmas.

Csides Kata szexológus szerint a különleges helyeken való szeretkezés nem ritka dolog.
– A titkos szeretkezéseknek más és más a motivációja a két nemnél – állítja. – A férfinak mindegy, hogy hol, de legyen azonnal, míg a nőben az a tudat alatti idiótizmus munkál, hogy mennyire vagy hím, levered-e a kukkolót, ha meglát. Ha egy fiatal párnak nincs lehetősége lakásra menni, gyakran választanak nyilvános helyeket. Vannak ezek között közismert, generációk óta számon tartottak.

Ilyen a János-hegy, a Margit-sziget, és ezzel nincs is baj. Izgatja az emberek fantáziáját a közterületi szeretkezés, például egy játszótér, strand, ahol sok ember megfordul nappal, de ezeket csak akkor illik használni, amikor leszállt az este, és nem zavarjuk mások erkölcsi normáit. Persze vannak olyan helyek, ahol egyszerűen tilos a szex, például templomi gyóntatófülkében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását