2024. április 30. - Katalin, Kitti

Strandon is menő a smink

Ha ügyesen csináljuk, akkor csak nyerhetünk azzal, ha a vízparton is felkenünk egy kis sminket. Tudjuk milyen smink illik hozzánk, de fogalmunk sincs, hogyan sminkeljük magunkat a strandon?
2009. május 31. vasárnap 13:14 - HírExtra
Attól félünk, hogy elmosódik, elkenődik, esetleg valamilyen kárt okoz bőrünkben?

Schlovicskó Kata a Csak csajokban elárulta, hogy a legtöbb smink veszélyes lehet nyáron a bőrünkre, mert befülleszti, elzárja pórusainkat, s a tűző napsütésben a smink egyenesen beleég a bőrünkbe. Ez elszíneződést, akár gyulladást is okozhat. A nyári kánikulában hanyagoljuk az alapozót, mert lefolyik. A strandra ne használjunk túl élénk színeket, mert nem akarhatunk a természetnél is színesebbek lenni. Felejtsük el az arcpirosítót, mert szintén ráég a bőrünkre.

Nincs azonban ok ijedtségre, nyugodtan sminkelhetünk a strandon is, csak nem mindegy, hogy milyen kozmetikumot használunk a nyári kánikulában. Szakértőnk szerint mindössze három kozmetikum engedélyezett a strandon: vízálló szemspirál, fényvédő és színtelen szájfény, illetve a bronzosító. És ami a legfontosabb: a strandra mindig többféle krémmel érkezzünk és az átlagosnál gyakrabban használjuk őket, hogy az UV sugárzás ellenére bőrünk friss és feszes maradjon egész nyáron.
Forrás: rtlbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását