2024. április 25. - Márk

Hogyan szeretkeznek sztárjaink? Most elárulták!

Győzike letépi a ruhát Beáról, míg Horváth Éva erotikus táncot lejt párjának. Olyan celeb is akad, aki perverz dolgokat suttog szerelme fülébe, s közben olajjal kenegeti.
2009. május 29. péntek 18:09 - HírExtra
A Kiskegyed női magazin arról faggatta a celebeket, hogy ők miként csábítják el szerelmüket, mi az, ami nem hiányozhat a szexuális életükből.

Győzike bevallotta, hogy nem tud ellenállni a szexi, necc fehérneműknek, de a kedvence egyértelműen Bea piros harisnyája, amihez fűzőt, és tangát vesz fel. Felesége szerint ezek náluk fogyóeszköznek számítanak, mert Győzi mindig széttépi őket.

Bea asszony azzal csak fokozza a hangulatot, hogy ilyenkor Győzike kedvenc parfümjét teszi fel, így biztos, hogy egy fehérnemű sem marad épen. Sajnos kevés forró vacsorát tudnak együtt tölteni, mert félnek, hogy a lányok bármikor rájuk nyithatnak.

Éva táncol, Linda suttog

Horváth Éva sem szerénykedett, elárulta, hogy neki is megvannak a különleges csábításai: szexi alsóneműben, erotikus táncot lejt párjának. Szerinte ettől megőrülnek a pasik. Ebben teljesen igaza van, hiszen ki az a férfi, akit nem izgatna fel Horváth Éva erotikus tánca?

Sári Évi már nem ilyen szerencsés. Nem mintha ő nem lenne képes erotikus táncra, de elmondása szerint már olyan régóta nincsen kedvese, hogy lassan a csábítást is elfelejti. Abban azért biztos, hogy a változatosság nagyon fontos, és az is, hogy a nők merjenek kezdeményezni.

Zimány Linda rózsaszín, és fekete fehérneművel hódítja meg párját, ugyanis ettől vadul be kedvese. Emellett olajos masszázzsal is kényezteti, miközben malacságokat suttog neki. Szerinte a szenvedélyhez nem feltétel a romantikus este.
Forrás: HírExtra/Kiskegyed
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását