2024. május 7. - Gizella

Most a Jobbik panaszkodik kirekesztésre

A jelenlegi parlamenti pártok továbbra is egymás között szeretnék lemutyizni az EU-tagságunkkal kapcsolatos kérdéseket, azaz hazánk sorskérdéseit - közölte Morvai Krisztina, a Jobbik EP-listavezetője az MTI-vel kedden.
2009. május 26. kedd 21:22 - HírExtra
Morvai Krisztina arra reagált, hogy az Országgyűlés európai ügyek bizottságában kedden a parlamenti pártok európai parlamenti (EP) listavezetői számoltak be programjukról.
"A frakcióval nem rendelkező MDF listavezetőjének meghívása jelezte, hogy az eszmecsere mozgatórugója a jelenlegi erőviszonyok és befolyás "konzerválása", az érdekkörök együtt tartása és nem a közös nemzeti célok megvalósításáról szóló egyeztetés volt" - írta közleményében Morvai Krisztina.

Úgy vélte, hogy a jelenlegi politikai elit nem folytathatja a megkezdett utat. Morvai Krisztina ugyanakkor üdvözölte Göncz Kinga (MSZP) azon javaslatát, hogy az EP-képviselők a jövőben évente kétszer számoljanak be elvégzett tevékenységükről magyar választóiknak.
A bizottság előtt a Lehet Más a Politika (LMP) is szerette volna ismertetni programját, de nem kaptak rá lehetőséget - mondta Szabó Tímea, a párt listavezetője az ülés után az MTI-nek.

Eörsi Mátyás, az európai ügyek bizottságának SZDSZ-es elnöke az MTI érdeklődésére úgy reagált, hogy az LMP nem kereste meg az európai ügyek bizottságát azzal kapcsolatban, hogy ismertethessék EP-választási programjukat a bizottság ülésén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Mtim
2009. május 27. 00:58
Morvainak van a legszínvonalasabb szakmai előélete az összes induló közül. Nem kéne fikázni!
Mtim
2009. május 27. 00:57
Morvainak messze a legszínvonalasabb önéletrajza van az összes induló közül, nem kéne fikázni. Egy magadfajta szadeszos liberós is örülne, ha ilyen profi női jogvédője lenne...
sharapova2008
2009. május 26. 21:28
Morvai Hisztinát még megválasztása esetén sem lehet tudni,hogy melyik EU-alakulat fogadná be...Másrészt az ő viselt dolgait csak az impotens hazai igazságszolgáltatás tolerálja a "szólásszabadságra" hivatkozva,Nyugaton az effélék nem rúghatnak hosszabb időn át labdába...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását