2024. április 25. - Márk

Ez tényleg elképesztő! Jön Kiszel Tünci bosszúja?!

Ma is döbbenetes fejlemények várják a bulvárolvasót. Fogarasy Mariann beszólt a mi Kiszel Tüncinknek, ezért kapott egy fikázást. Elképesztő! Hihetetlen! Botrány!
2009. május 21. csütörtök 11:59 - HírExtra
Fogarasy Mariann világsztár, ezért joggal érzi magát kényelmetlenül az ember, ha fogalma nincs, hogy ő kicsoda, ki bányászta elő és honnan, s most miért van benne a napi kulturális hírekben. De ezzel most talán ne is foglalkozzunk.

Foglalkozzunk azzal, hogy Fogarasy Mariann beszólt Kiszel Tüncinek, s Tüncikénk, a mi drága egyetlenünk meg fikázott. Elképesztő botrány lesz ebből, sokkal nagyobb mint az őszödi beszéd után. Az emberek kimennek a terekre, tüntetnek, s összecsapnak majd a fogarasymariann-pártiak meg a kiszeltünci-pártiak. A rendőrség vízágyúkkal fog oszlatni és SÜN! alakzatban fogja kiemelni a rendbontókat, akik kezében lesz majd egy-egy Kiszel Tünci élete című könyv.

Egyelőre azonban ott tartunk, hogy Kiszel Tünci szerint tized olyan híres akar lenni a Mariann, mint őfelsége, első Tünde királynő. Hát, ahhoz sokat kell… hát, hogy is mondjuk… dolgoznia még Mariannak, de ekkora világsztár mindenkiből lehet.

Erre Fogarasy Mariann, az egyszemélyes intergalaktikus híresség azt mondta, hogy Kiszel Tünci félreértette, mert ő nem is szólt be, félreértették. Tünci mindenesetre már berágott, így fene tudja, hogy mi lesz ebből a dologból. Lehet, hogy jön a Rémálom a Váci utcában 2: Kiszel Tünci bosszúja.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását