2024. április 26. - Ervin

Börtön a cigány önkormányzat elnökének

Első fokon letöltendő börtönbüntetésre ítélte a mosonmagyaróvári bíróság a helyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökét, Horváth Elemért csalás, kerítés, kitartottság és személyi szabadság megsértése miatt - írta szerdán a Kisalföld.hu.
2009. május 21. csütörtök 06:35 - HírExtra
A vád szerint Horváth Elemér és közeli rokona több lányt is futtatott Bécsben, a bevétel nagy részét pedig elvették a prostituáltaktól. Az egyik lányt fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá, hogy Ausztriában dolgozzon. Egy alkalommal a nő ellenkezett, ekkor akarata ellenére beültették egy autóba, majd kivitték Bécsbe - számolt be a hírportál.

Az ügyben Horváth Elemért nem jogerősen két év hat hónap börtönre ítélték.

A kisalföld.hu információi szerint Horváth Elemér egy másik ügy miatt is a bíróság előtt állt; huszonnyolc vádlott társával együtt a vád szerint több alkalommal működött közre abban, hogy mások hitelkártyához jussanak hamis munkáltatói jövedelemigazolással, majd az így felvett kölcsönből Horváth Elemér is részesült, amit később nem fizettek vissza a pénzintézetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását