2024. április 20. - Tivadar

Megható! A Barátok közt sztárja érzi édesapja jelenlétét!

Mindenki Kertész Gézája, azaz Németh Kristóf végre színpadra állhatott szerepálmában, Molnár Ferenc: Liliomfi főszerepében. A pillanatot csak emelte, hogy a színész érezte édesapja jelenlétét már a próbák alatt is.
2009. május 19. kedd 10:51 - HírExtra
Teljesült Németh Kristóf álma. Biztos mindenkinek ismerős, ő lenne a népszerű Barátok közt Kertész Gézája, és most végre szombaton kiállhatott a Tivoli Színház színpadára, hogy megvalósíthassa szerepálmát, Molnár Ferenc: Liliom című drámájában.

Már a próbák alatt is úgy érezte, hogy nem egyedül kellett kiállnia a színpadra: édesapja szelleme is végig ott volt mellette.

- Apukám soha nem láthatott olyan szerepben, amely akkora kihívást jelentett, mint ez. Amikor a darabban Liliom lehetőséget kap arra, hogy visszatérjen a túlvilágról a családjához mindig érzem, apa jelen van. Segíti a munkámat, erőt ad nekem, szerintem nagyon büszke rám. – mesélte Németh Kristóf.

Nemcsak apukájának a jelenléte ragyogta be a próbákat. A színész mesélte, hogy nem egyszer kaptak nevetőgörcsöt egyes jelenetek alatt. A vidám percek mellett kellemetlenségek is adódtak, ugyanis a kellékekkel meggyűlt a baja Németh Kristófnak.

- A legnagyobb veszélyt számomra mindig a kellékek jelentik, amelyek nem egyszer okoztak bajt a próbákon. A darabban leöntöm magam kávéval, ami még nem lenne gond, kivéve, ha éppen frissen főzték azt. Egy alkalommal leforráztam az arcomat. Az is előfordult, hogy víz helyett alkoholos lemosót öntöttek a fejemre, ami iszonyatosan kimarta a szemem. – mesélte Kristóf kellemetlenségeit.

Mindezek ellenére rendben zajlott a fellépés, és Kristóf nagyon büszke erre a címszerepére, hiszen egy álma teljesült.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását