2024. április 20. - Tivadar

Óriási meglepetés! Ők kapják idén a Magyar Könnyűzenéért díjat

Hurrá, kiderült, hogy ki kapja idén a Magyar Könnyűzenéért díjat! A döntés meglepő, de az érintettek nagyon örülnek neki. Kis magyar „gremmi”.
2009. május 18. hétfő 15:59 - HírExtra
VIVA Comet. Nem egy Grammy, de még csak nem is egy Fonogram, manapság azonban már ez számít. Amolyan életműdíjként például átadják a Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat is, nem is akárkiknek.

A korábbi években olyan neves előadókhoz került az elismerés, akik valóban letették a évjegyüket a honi zeneipar egyre inogóbb asztalára: kapta már a díjat az EDDA, az R-Go és Ákos is – most azonban a rap fenegyerekeire került a sor. Persze ha hozzátesszük, hogy az Animal Cannibals formáció idén kerek huszadik életévét ünnepli már érthető a rettentő nagy fantáziával megáldott illetékes díjodaítélők gondolatmenete…

Nem emlékszik az Animal Cannibalsre? Esetleg még mindig a kedvenc zenekarai közé tartozik? Íme egy viszonylag friss zene tőlük!

A híren egyébként még maguk a srácok – kérem szépen művésznevükön szólítva a két zenészt RicsiPí és Qka MC – is meglepődtek a váratlanul érkezett elismerés hallatán.

– Nagyon meglepődtünk, azt hittük, ehhez még fiatalok vagyunk, hiszen előttünk a nagy „öregekhez” került a díj – mondta RicsiPí. – De nagyon boldogan fogadtuk az elismerést, sokat jelent ez nekünk. Főleg most, hogy a kannibál zenekar húsz éves lett idén. Ebből az alkalomból egyébként koncertlemezt adunk ki, amelyet csak a rajongóknak szánunk, ők kapják majd meg tőlünk – tette hozzá a kéttagú zenei formáció egyik fele.

Ezek után persze nem meglepő, hogy a két fenegyerek meglepetés-produkcióval is készül a június 4-i VIVA Comet díjátadóra.

Csak azt mondják meg, miért nem Korda Györgynek adták már akkor ezt a díjat? Vagy mondjuk Uhrin Benedeknek…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását