2024. április 20. - Tivadar

Úristen! Ezt miért?! Molnár Anikó tönkre akar tenni egy kicsi gyereket?!

Molnár Anikó fölött nem szakadt le a plafon, igaz nem is kellene. Végül is Molnár Anikó világsztárról köztudott, hogy okos nő, s hogy értelmes dolgokat hord össze. Most például azt, hogy érett az anyaszerepre.
2009. június 25. csütörtök 11:00 - HírExtra
Molnár Anikó világsztár azt mondja, hogy megérett arra, gyermeket vállaljon. Ezt eddig is bizonyította már, például itt, itt és itt, valamint természetesen a leadképen. A képek magukért beszélnek, csakis olyan nőről készülnek ilyenek, aki érett, komoly gondolkodású, egyáltalán: tud gondolkodni, mindenféle kisiskolás feltűnési viszketegségtől mentes, igazi értelmiségi családanya. Nem? De. Na ugye.

Az ember eszébe jut a sztori, amikor kb. 5 évvel ezelőtt egy tizenegynéhány éves kislány lelőtte a nevelőapját (aki folyamatosan terorizálta az egész családot, persze ez még nem ok a gyilkosságra - szerk.), majd "gyorsan" teherbe esett, amiért Mádl Ferenc akkori államfő köztársasági elnöki kegyelmet adott neki (Mádltól ez óta az eset óta sikítófrászt kapok és a nevét se akarom hallani). Hogy mi van azóta Kittivel, fene tudja, s azt is csak sejthetjük, hogy mi van egy olyan gyerekkel, akitől az anyja 12 évvel idősebb. Minden bizonnyal ő is érettnek gondolta magát egy gyerekre, nem? Az eszünkbe se jut, hogy az „anyuka” csupán azért hordta ki szerencsétlen jövevényt, hogy saját maga ne kerüljön a kiválóan megérdemelt helyére, jelesül a sittre.

Na. Ennek analógiájára eszünkbe sem jut megkérdőjelezni, hogy a molnáranikófélék nem érettek az anyaszerepre. Azt pedig még kevésbé merjük feltételezni, hogy a molnáranikóféllék így akarnak az újságban lenni, s mindenki Anikója csak azért játszik egy gyerek gondolatával, hogy ő, mármint mindenki Anikója híres legyen.

Angolul értőknek kötelező videó ezen a linken!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását