2024. április 19. - Emma

Nagymennyiségű hasist foglaltak le

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében jelentős mennyiségű hasist foglaltak le egy házkutatás során; a kábítószert külföldről különböző mennyiségű kiszerelésekben légipostai úton küldték a megyébe - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t hétfőn.
2009. május 18. hétfő 16:19 - HírExtra
A rendőrség visszaélés kábítószerrel bűntette, visszaélés lőfegyverrel, lőszerrel bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy borsodi férfit vett bűnügyi őrizetbe május 15-én, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A részletekről szólva elmondta: a múlt hét pénteken egy borsodi kistelepülésen megtartott házkutatás alkalmával a rendőrök csaknem 4 kilogramm hasis-gyanta kábítószert, valamint a kábítószer kiméréséhez szükséges eszközt foglaltak le. A házkutatás során találtak csaknem félszáz különböző, más nevére kiállított okiratot - személyi igazolványt, tb-kártyát, vezetői engedélyt -, ezek többségéről kiderült, hogy bűncselekménnyel került hozzájuk.

A lefoglalt hasis értéke meghaladja a 10 millió forintot, a gyanú szerint az elkövetők előzetesen megállapodtak és meg is kezdték a külföldről beszerzett kábítószer közös értékesítését - tette hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását