2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kikérdezik az autósokat

Kikérdezik a járművezetőket az útvonalukról és megszámlálják a gépkocsikat keddtől Szolnok több pontján; a forgalomszámlálás a város új, a Csáklya utca közelébe tervezett közúti Tisza-hídjához kapcsolódó pontos és reális forgalmi tanulmány elkészítéséhez szükséges - közölte a polgármesteri hivatal sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.
2009. május 18. hétfő 16:02 - HírExtra
A kikérdezést a Krea-Tura Mérnöki Kft. tartja a legforgalmasabb időszakokban, így 7 és 11 óra, illetve 14 és 18 óra között a város több helyszínén, rendőrségi segédlettel - tette hozzá Pókász Endre.

A rövid ideig tartó kikérdezés során az autóvezetőknek csak arra kell választ adniuk, hogy melyik településről, illetve Szolnok melyik városrészéből jönnek, és hová tartanak.

A forgalomszámláláshoz a város területe hat körzetre lett felosztva: Szandaszőlős és Kertváros, Alcsisziget és a Zagyván túli városrész, belváros, Széchenyi városrész, a Tószegi út és környéke, valamint a vasútállomás és környéke.

A kikérdezéshez minden autót, várhatóan több százat meg kell állítani, ezért a zavartalan munka érdekében türelmet és megértést kérnek az autósoktól. Javasolják a vezetőknek, hogy ha tehetik, induljanak el előbb a munkahelyükre, mert ezeken a napokon a gépjárművek torlódására lehet számítani.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását