2024. április 28. - Valéria

Bíznak az egyenlítésben

A Szeged férfi kézilabdacsapata bízik abban, hogy sikerül egyenlítenie a Budapest Bank férfi liga döntősorozatában, már csak azért is, mert, ha kedden megint kikapna, gyakorlatilag reménytelen helyzetbe kerülne a Veszprémmel szemben.
2009. május 18. hétfő 11:50 - HírExtra
A finálé első, szombati ütközetén a címvédő 35-28-ra diadalmaskodott. Lele Ambrus, a Tisza-parti csapat ügyvezetője hétfőn az MTI-nek elmondta: a hétvégi találkozón az elejétől kezdve megfelelően kellett volna összpontosítani, ám kimaradtak a büntetők, ráadásul a második félidőben ziccereket hibáztak, pedig még akkor is szorosabbá lehetett volna tenni az eredményt.

"Ha nem rontunk ennyit, és kiélezettebb a mérkőzés, a Veszprém sem lehetett volna nyugodt. Mese nincs, győzünk kell otthon!" - hangsúlyozta.

A Veszprémben sérülés miatt a kapus Peric és a beállós Gál nem játszhat, a Szegedben a térdét fájlaló Herbert szerepléséről közvetlenül a kezdés előtt születik döntés.

Ebben az idényben a két rivális négyszer találkozott egymással, és mindannyiszor a Veszprém nyert. Október 26-án éppen Szegeden, 30-26-ra, akkor a februárban meggyilkolt Marian Cozma hétszer volt eredményes.

Az alapszakasz másik meccsén, március 14-én 29-24-re győzött otthon a címvédő, a Magyar Kupa budapesti fináléjában pedig 32-23 lett a végeredményt, és ezután következett a bajnoki finálé nyitánya.
A döntőben:
1. mérkőzés:
MKB Veszprém-Pick Szeged 35-28
A további program:
2. mérkőzés:
kedd, 18 ó: Pick Szeged-MKB Veszprém
3. mérkőzés:
vasárnap, 12:45 ó: MKB Veszprém-Pick Szeged
ha szükséges:
4. mérkőzés:
május 28., csütörtök, 18 ó: Pick Szeged-MKB Veszprém
5. mérkőzés:
május 30., szombat, 18 ó: MKB Veszprém-Pick Szeged
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását