2024. május 5. - Györgyi

Labancz Lilla lett az év nője!

A magyar FHM magazin megszavaztatta olvasóit, így az ő véleményük szerint a dögös színésznő, Labancz Lilla lett az év nője, 2009-ben.
2009. május 16. szombat 08:59 - HírExtra
Ha már minden férfi magazin megrendezte a saját szavazását, akkor a magyar FHM sem maradhatott ki a sorból. Ők is megszavaztatták olvasóikat, hogy ki volt idén a száz legdögösebb nő a világon, s nem más lett az első helyezett, mint Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője.

A végeredményt a május 14.-én, azaz csütörtök este jelentették be a Play Club-ban megrendezett nagyszabású parti keretében. A győztest Hraschek Dávid, az FHM főszerkesztője hírdette ki. Az olvasók összesen 384 000 szavazatot adtak le, s így született meg az eredmény: Labancz Lilla lett 2009 legszexisebb nője.

A legszebbek!

Az "FHM 100 Bombázó – A világ legjobb női" szavazás 2009. március 17-től 2009. április 30-ig tartott. Szavazni a magazin honlapján lehetett, de nemcsak magyar lányokra, hanem akárkire a világon lehetett voksolni. Akikre a legtöbb szavazatok érkeztek, azok helyet kaptak a magazin május 15-én megjelent számának exkluzív "100 Bombázó” mellékletében. A címlapon természetesen Labancz Lilla szerepel.

- Idén sikerült ráirányítanunk a figyelmet a kevésbé ismert lányokra, így elkerültük, hogy ismét csak a megszokott nevek kerüljenek a legjobbak közé. A közismert hölgyek közül többen is először szerepelnek a listán, így annak ellenére, hogy már kilencedik alkalommal rendeztük meg a szavazást, egy valóban szórakoztató mellékletet tudtunk összeállítani a végeredmény alapján az olvasóinknak. – árulta el Hraschek Dávid főszerkesztő.

Sokan azt hiszik, hogy Labanci Lilla csak most került elő a semmiből, de ez nem igaz. Ő már 2006-ban is szerepelt az FHM címlapján, s azóta rendszeren bekerült a top 100-ba. Filmes karrierje sem most indult, ugyanis szerepelt ő már a Barátok köztben, és a Tűzvonalban is. Legelőször a Kisváros című kultikus sorozatban tűnt fel, akkor még csak tizenhárom éves volt Lilla.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

LightCoke
2009. május 16. 09:20
Ez most komoly???!
Miért kell szerencsétlen kánnyal elhitetni, hogy jól néz ki...mikor bűnronda?? Ez tuti bunda volt...
Nem hiszem el, hogx egy ilyen lány megelőzne egy Debreczeni Zitát...
na miiiindegy
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását