2024. május 6. - Ivett, Frida

Kósa rosszat mondott rosszkor?

Aggályos a Fidesz alelnökének, Kósa Lajosnak a keddi kijelentése, miszerint az ellenzéki párt, hatalomra kerülése esetén, megváltoztatná a Bajnai-kormány eddig meghozott intézkedéseit.
2009. május 13. szerda 17:53 - HírExtra
"Nem tudom szó nélkül hagyni azt, hogy a Fidesz alelnöke a tegnapi nap folyamán olyan felelőtlen kijelentéseket tett, hogy a Fidesz hatalomra kerülése esetén a Bajnai-kormány minden +negatív+ intézkedését - az 5 százalékos járulékcsökkentés kivételével – megváltoztatná; ezt sok szempontból aggályosnak tartom" - jelentette ki a szocialista politikus.

Csabai Lászlóné hozzátette: a Bajnai-kormány néhány hetes intézkedései és a megváltozott nemzetközi viszonyok hatására stabilizálódott az ország helyzete, a forint erősödött, valamint kezdi visszanyerni az ország a gazdasági szereplők bizalmát.

"Ebben az esetben minden olyan kijelentés, amely az ország egyensúlyi állapotát veszélyezteti, az egy felelőtlen dolog" - mondta a szocialista megyei alelnök.

Csabainé szerint Kósa Lajos kijelentéseire nincsen semmi szükség; a Fidesz jól áll a közvélemény-kutatásokban, ezért nem kellene, hogy becsapják az ország lakosságát.
Az alelnök hozzátette: az ellenzéki párt is pontosan tudja, hogy ezeket az intézkedéseket nem lehet visszacsinálni.

Különösen igaz ez azokra az intézkedésekre, amelyek strukturális átalakítást jelentenek az ország számára, és biztosítják hosszú távon az ország versenyképességét - fűzte hozzá Csabai Lászlóné.

A Fidesz elutasítja az ingatlanadót, és keddi elnökségi ülésén olyan határozatot hozott, hogy ha a következő választások után kormányra kerül, akkor mindenképpen eltörli - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján Kósa Lajos.

A párt alelnöke elmondta: értékelték a Bajnai-kormány 2010-es adócsomagját, amelyet két részre bontottak, de mindkét részben számtalan bizonytalanságot találtak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. május 14. 16:56
"Kosa Ur hulyesegeket beszel"!!!!
A kommunistak meg olnek,lopnak 1946-ota!
Tudod a nepszabadsag az orokre szolo vaksagot okoz!!
Olvass talan valami mast!
iveres
2009. május 14. 12:44
Szédületes Magyarországon a politikai demagógia (a mindenkori hatalmon lévők sikerekről, az ellenség armageddon eljöveteléről beszél...) - és természetesen megy a keresztbe tevés, az ország és polgárai nem érdekesek. A magát felnőttnek tartó választópolgár meg - mint a birka - a neki tetsző alak hülyeségeit "nyeli be" és fennhangon, kritika nélkül tovább hirdeti (a békétlenkedő, agyatlan szélsőség meg indiánost játszik és persze igyekszik a "húsos fazék" közvetlen közelébe nyomulni). Ez a kiscsoportos óvodások szintje alatt van (szóval IQ negatív). Én tudom, hogy a gondolkodás időnként fárasztóbb, mint a fizikai munka, de meg kéne próbálni, mert különben a magunk- és magukfajták őseinek nem volt érdemes lejönni a fáról! És most lehet köpködni! (Tudom, hogy fáj az igazság...)
lecsos
2009. május 14. 07:34
Ez a Kósa Úr ismét hülyeségeket beszél.Már nem először.Adja Isten,hogy ha végül is hatalomra kerülnek valamilyen módon legalább úgy szivassa Őket az ellenzék mint ahogy Ők teszik most.Csak az a baj,hogy nem az Orbán,Kósa, de mondhatnánk más most ellenzékieket is nem Ők fognak kínlódni,szenvedni hanem pont azok akik a jelen helyzetben is kínlódnak.Ezért mondja a magyar közmondás"Egyik kutya ,másik eb.100%-ra veszem,hogy nem fogják megszüntetni ezeket az intézkedéseket mert ez valamilyen szinten a gazdaság betegségeit kezeli vagy ha netalántán ezeket megszüntetik majd mást nyomnak le a nép torkán.Gondoljunk vissza a Bokros csomagra.Ha azok az intézkedések nem lettek volna előbb a mélypontra jutunk.Ezt kellene végig gondolni és felelőtlen a ígérgetéseket végre nem kimondani és nem meghallgatni.Egyébként meg a hozzászólások stílusáról csak annyit,hogy "A stílus maga az ember"
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását