2024. április 29. - Péter

Elképesztő! A bombanő lefekszik azzal, aki inni ad neki

Katie Price, ismertebb nevén Jordan a britek egyik büszkesége. A hatalmas kebleiről híres modell most élete legnehezebb napjait éli meg, mert a férje eldöntötte: válik.
2009. május 13. szerda 11:59 - HírExtra
Három évig tartott Jordan és az ausztrál énekes, Peter Andre házassága. A páros öt éve a Celeb vagyok, ments ki innen! című brit showban szeretett egymásba, látványos szerelmeskedéseik miatt a műsornak hatalmas sikere lett. Ezen felbuzdulva közös, még botrányosabb valóságshow-t is készítettek, amelyben, ugyan ruhában, de bemutatták, milyen pózokban szoktak szeretkezni.

A kapcsolatból házasság lett, ami azonban már egy éve romokban hevert, de eddig a gyerekek miatt halogatták a döntést. Azonban most betelt a pohár. Az utolsó lökést az adta meg, hogy Katie a múlt pénteken részegen flörtölt idegen férfiakkal egy szórakozóhelyen.

„Katie hullarészegen felmászott a színpadra és vad táncba kezdett. Majd fülsiketítő
hangon énekelni kezdte Andre egyetlen slágerét, a Mysterois Girlt, amely óta semmilyen sikere nem volt. Utána megállás nélkül gúnyolódott rajta, Andrénál ez verte ki a biztosítékot” – állította az egyik brit bulvárlapnak egy szemtanú.

A páros között hónapok óta óriási ellentétek feszültek, Andre többször megfenyegette, ha nem hagyja abba az italozást és kábítószerezést, szakít vele.

„Nem bírja megállni, hogy a pohár után nyúljon. Ilyenkor pedig idegen férfiak képébe nyomja a melleit, ez nem normális dolog” – állította a férj.

Katie erre rendre azzal vágott vissza, hogy életében egyetlen slágeren kívül semmit nem tud felmutatni, ő keresi a pénzt, nagyjából 10 milliárd forintnyi vagyont halmozott föl és az ő hátán felkapaszkodva lett csak népszerű.

A Jordan néven ismertté vált nő a többi modell közül elképesztően hatalmas mellével és szabad szájával tűnt ki.

Nem ez volt az első – és vélhetően nem is az utolsó – kapcsolata a férfiakkal. Korábban több hírességgel is botrányos kapcsolata volt: a focista Dwight Yorke például akkor szakított vele, amikor közös fiuk, Harvey megszületett.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását