2024. április 16. - Csongor

Bombariadó a Keleti és a Déli pályaudvarnál

Sztrájk után bombariadó és közveszélyes fenyegetés gyanúja. Mindkét pályaudvart megnyitották.
2009. május 13. szerda 09:30 - HírExtra
A Keleti pályaudvart 8 óra 58 perckor visszaadták a forgalomnak - mondta a HírExtrának Both Ferenc a Mávinform sajtóügyeletese. A rendőrség tűzszerészek befejezték a vizsgálatot, nem találtak bombát. A vonatok tetemes késésekkel, 120 perces késésekkel indulnak, a kint álló szerelvényeket szintén csúszással fogja tudni befogadni a Keleti. A pályaudvaron a menetrendszerű közlekedés helyreállása a délutáni órákban várható - mondta a sajtóügyeletes.

A Déli pályaudvart 8 óra 8 perckor zárták le, valószínűleg másfél-két órán keresztül dolgozik ott a rendőrség - folytatta Both Ferenc. A menetrend szerinti közlekedés helyreállása szintén a kora délutáni órákra várható.

A HírExtra kérdésére, amely szerint a bombariadó összefüggésbe hozható-e a korábbi VDSZSZ-sztrájkkal, a sajtóügyeletes azt mondta: sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudja.

A BRFK-nál kérdésünkre - szűkszavűan - elmondták: közveszélyes fenyegetés gyanújával indítanak nyomozást.

Azóta megnyitották mindkét pályaudvart. Az MTI-nek nyilatkozó Both Ferenc közölte: azt követően nyitották meg a Déli pályaudvart, hogy a Keletihez hasonlóan a rendőrség átvizsgálta és itt sem találtak robbanószerkezetet. A Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a bombariadó miatt összesen 15 vonat nem tudott elindulni, továbbá 55 vonat összesen 1199 percet késett. Közlése szerint várhatóan délutánra állhat helyre a menetrend szerinti vonatközlekedés.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saslegy
2009. május 13. 22:33
Tisztelt Hozzászólok!

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy kulturált módom csevegjen a többiekkel, illetve senkit se minősítsenek vulgáris és gusztustalan szavakkal!
A szerkesztőségünk nem azért adja meg a lehetőséget a kommentáláshoz, hogy ilyeneket olvassanak olvasó társaik, ezért még egyszer kérném, hogy fogják vissza magukat és kulturált hozzászólásaikkal tegyék színesebbé a cikkeket és ezáltal a www.hirextra.hu-t!
Előre is köszönöm és kellemes olvasást:

Déri Balázs
főszerkesztő
Baradlay
2009. május 13. 17:26
Soha nem volt es nem is lesz bomba!Kommunista
diverzio!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását