2024. április 29. - Péter

Rendőrök vs futballszurkolók

Ferencvárosi futballszurkolók csaptak össze rendőrökkel vasárnap este Budapesten, miután csapatuk győzött az aznapi meccsen - tájékoztatta Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
2009. május 11. hétfő 06:25 - HírExtra
Mint elmondta, a szurkolók a meccs után busszal indultak haza, ám amikor észrevettek néhány rivális újpesti szurkolót, leszálltak a járműről. A rendőrök azonban ott voltak a helyszínen, hogy megakadályozzák az esetleges rendbontást. A ferencvárosi szurkolók végül a rendőrökkel csaptak össze.

A rendőrök egy embert kiemeltek a rájuk támadó csoportból, vele szemben rendőri intézkedés elleni ellenszegülés miatt indul eljárás. Egy másik embert, aki valamilyen tárggyal fejbe dobott egy rendőrt, hivatalos személy elleni erőszak miatt előállítottak.

A szurkolók ezután metróra szálltak, a rendőrök pedig kísérték őket a Népliget állomásig, ahol a randalírozók ismét rátámadtak a rendőrökre. Az újabb összecsapásban egy rendőr könnyebben megsérült.

A sajtóügyeletes közölte, hogy a helyszínen készült fényképek, valamint a térfigyelő kamerák felvételeinek kiértékelése után valószínűleg további személyek ellen is indulhat eljárás az ügyben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását