2024. április 19. - Emma

"Oscar-díjas" a Magyar Posta!

A legmagasabb postai elismeréssel díjazták egy kategóriában a Magyar Postát a postai szolgáltatók nemzetközi seregszemléjén Németországban. A magyarok a libanoni és a dél-afrikai postát előzték meg.
2009. május 7. csütörtök 20:21 - HírExtra
A postai szakemberek az Átalakulás elnevezésű kategóriában a Magyar Posta "Bürokratikus postai szervezetből vevőorientált szolgáltató" című pályamunkáját választották a legjobbnak az idei World Mail Awards versenyen, a postaszolgáltatók müncheni világtalálkozóján.

Tavaly az új-zélandi, az azt megelőző évben a szaúd-arábiai, 2006-ban pedig a belga posta nyert ugyanebben a kategóriában.

Soha még ilyen sok pályamunka nem érkezett a postai Oscarnak számító versengésre: 12 kategóriában 17 ország 37 vállalata jutott a jelöltek közé.

A szakemberek szerint - a filmvilághoz hasonlóan - már az is komoly nemzetközi elismerést jelent, ha egy társaság felkerül az úgynevezett rövidlistára, a három legjobb közé.

Tavaly Budapesten rendezték meg a világtalálkozót. Akkor a házigazda Magyar Posta a Biztonság témában kapta meg a legjobbat illető elismerést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását