2024. április 26. - Ervin

Nem bírta tovább! Visszatér a képernyőre!

Gyereknevelés, éneklés, lovaglás, most pedig még a műsorvezetés is – nem lesz ez túl sok Szandinak? A még mindig örökifjú énekesnő visszatér a képernyőre!
2009. május 6. szerda 18:39 - HírExtra
Szandi, országunk első és talán eddigi legvalamirevalóbb tinisztárja is felnőtt az évek során. Anya lett belőle, meg persze feleség, de az énekléstől sem szakadt el. Most pedig visszatér a képernyőre is: műsorvezetőként láthatjuk őt az RTL Klubon.

Bevallása szerint azonban Szandinak figyelnie kell arra, hogy ne pörögje magát túl, és ne legyen túl sok a jóból.

– Az olyan témákat szeretem, amikből lelkiekben erőt lehet meríteni, vagy az olyanokat, amikben hasznos tanácsokkal látnak el – mesélt a visszatérő munkájáról a még mindig tizenéves fizimiskával rendelkező énekesnő. – A gyerekneveléssel vagy kerttel kapcsolatos beszélgetésekre mindig nyitott vagyok, és mostanában egy régi szenvedélyem, a lovaglás is újra előtérbe került – mondta Szandi az RTL Klubnak.

Szandi tehát nem hiába érzi úgy manapság, hogy testileg, lelkileg és nőként is csúcsformában van, és persze reméli, hogy ez a Csak csajok című reggeli trécselős-kibeszélős női műsorban is sugárzik majd róla.

Persze azért ha hozzátesszük, hogy nemrég jelent meg a tizennyolcadik lemeze Rabold el a szívemet! címmel, akkor egy csapásra érthetővé válik a médiában vállalt nagyobb fokú „jelenléte”.

Kérdés azonban, hogy egyáltalán eladható-e még 2009-ben Magyarországon a Szandi által a kilencvenes évektől ugyanolyan színvonalon képviselt „tiniretrópop”…

Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását