2024. május 6. - Ivett, Frida

Szörnyű! Szandi három napig feküdt kómában!

Végre elmondta! Szandi végre őszintén vallott sok-sok évvel ezelőtti súlyos balesetéről: a hajdan tinisztárként berobbant énekesnő három napig feküdt kómában.
2009. április 14. kedd 15:49 - HírExtra
Az énekesnő még ma is reszket, ha visszagondol súlyos, majdnem az életét követelő balesetére. Most azonban erőt vett magán, és a Mr. és Mrs. forgatásán őszintén beszélt majdnem halálos élményéről.

– Amatőr zsoké voltam, betörés után egy csikót lovagoltam meg a tréningpályán – mesélte a műsorban a döbbent közönségnek a szörnyű eset részleteit a még mindig csak harmincnégy éves Szandi. – A lónak ez volt az első ilyen edzése, úgyhogy nem volt egyszerű. Szeretem a veszélyes dolgokat, vagánykodtam, nem kapcsoltam be a sisakom. Ez lett a vesztem. Bevérzett a járóideg- és beszédközpontom, három napig kórházban feküdtem – osztotta meg a hihetetlen történetet a nagyközönséggel Szandi.

Egész egyszerűen szörnyű ez az egész, kész csoda, hogy végül is maradandó károsodás nélkül fel tudott épülni a horrorisztikus balesetből.

– Szörnyű volt, miután kijöttem a kórházból, közel másfél hónapig nem találtam haza az iskolából és nem tudtam artikulálni – mesélte tovább a majdnem halálos baleset utóéletét a gyermekarcú énekesnő.

Ráadásul Szandi a baleset után döbbent rá, hogy az Isten őt nem a lóra, hanem a színpadra teremtette.

Gondoljunk csak bele, hogy mi történt volna Szandi énekesi karrierjével, ha nem történik vele ez a hihetetlen szörnyűség…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását