2024. április 26. - Ervin

Meghalt a kutyatámadás áldozata

Meghalt a kórházban az a jászberényi idős asszony, akit két kutya támadott meg április végén Honvéd utcai otthonának kertjében - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
2009. május 5. kedd 18:30 - HírExtra
A 81 éves asszonyt a kutyatámadás után súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba. Több műtétre lett volna szüksége felépüléséhez - emlékeztetett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Halála okának kivizsgálásához orvos szakértőt vonnak be - tette hozzá Szabó Zita százados.

Az asszonyt április 27-én támadta meg a két kutya, majd a védelmére siető 52 éves fiát is megmarták, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva a férfinak. Az ebek egy pár házzal arrébb lévő portáról valók, és 25 éves gazdájuk elmondása alapján fajtájukat tekintve staffordshire terrierek. Oltási könyvük az elsődleges vizsgálatok alapján rendben volt. Az eljárás során azt vizsgálják, hogy a gazda a kutyatartás szabályait betartotta-e.

A szoljon.hu internetes hírportál az eset kapcsán azt írta: annak az udvarnak, ahol a kutyákat tartották, hiányzott a hátsó kerítése, az állatok tartására alkalmas kennel viszont volt. Azt nem tudni, hogy a kutyák a délelőtti órákban szabadon mozoghattak vagy a kennelből szabadultak ki, mert az érintett házban tartózkodó nő aludt. A megvadult kutyákat gyepmester szállította el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását