2022. szeptember 28. - Vencel

Régészeti feltárások hatmilliárdért

A nagyberuházásokhoz kapcsolódó megelőző régészeti feltárások gépi és kézi földmunkáira írt ki tárgyalásos közbeszerzést a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálat, a hároméves keretmegállapodás értéke nettó 6 milliárd forint.
2009. május 4. hétfő 18:24 - HírExtra
A legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a teljesítés - a munkavégzés - Magyarország teljes területe. A nagyberuházásokhoz kapcsolódó megelőző régészeti feltárások területe évi 2 millió négyzetméter, az ezekhez kapcsolódó gépi és kézi földmunkát kell elvégeznie a nyertes ajánlattevőnek.

A három évre szóló keretmegállapodás összege 6 milliárd, vagyis évi 2 milliárd forint, az egyes szerződések értéke pedig 30-300 millió forintig terjed. Évi 30-100 feltáráson kell dolgozni.

Nem tehet ajánlatot az, akinek az elmúlt három évben a régészeti megelőző feltárásokon végzett kézi és gépi földmunkából származó nettó árbevétele nem érte el - a három évben összesen - az 1,5 milliárd forintot, és az utolsó három, mérleggel lezárt évben volt olyan időszak, amelyben a mérleg szerinti eredménye negatív volt.

Referenciaként be kell mutatni az elmúlt öt évben összesen nettó 1 milliárd forint értéket meghaladó, legalább 1 millió négyzetméter területen - megelőző régészeti feltárás során - végzett gépi és kézi földmunkát.

A tenderre május 28-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutott vállalkozókat június 18-ig értesíti az ajánlatkérő. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelés során döntő súllyal a kézi- és gépi földmunka ára esik latba. A szerződéskötésre az eredményhirdetést követő kilencedik munkanapon kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását