2024. április 27. - Zita

Madridban kapták el a magyar rablót

Madridban fogták el azt a tiszaújvárosi rablót, aki részt vett egy helyi játékterem kifosztásában tavaly májusban - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. április 29. szerda 13:23 - HírExtra
Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a részletek kapcsán azt mondta: az egyik tiszaújvárosi játékterem kirablásának szálai egészen Spanyolországig vezettek, a csoportosan elkövetett bűncselekmény egyik gyanúsítottját április 14-én Madridban fogták el.

Emlékeztetett arra, hogy a tiszaújvárosi rendőrkapitányság tavaly május 27-én indított nyomozást csoportosan elkövetett rablás miatt, ugyanis három elkövető erőszakkal elvitte az egyik játékterem kasszájában lévő készpénzt, több mint 800 ezer forintot.

A rendőrségnek sikerült azonosítania az egyik tettest. A rablás elkövetésével gyanúsított férfi az eljárás során szerzett információk alapján külföldre menekült, azt is kiderítették, hogy Spanyolországban rejtőzködik. A nemzetközi elfogatóparancs alapján április 14-én Madridban fogták el az egyébként miskolci származású férfit. A kiadatás után a rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat, egyúttal kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

Az elkövető vallomása alapján társa is előzetes letartóztatásba került. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak - közölte Dobi Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását