2024. május 2. - Zsigmond

Dübörög a Szőréssel az Életért Program

Mintegy hétezren vettek részt a Szűréssel az Életért Program III. eddigi tizenhat állomásán - közölte az Egészségügyi Minisztérium sajtóirodája vasárnap az MTI-vel.
2009. április 26. vasárnap 21:14 - HírExtra
Az eddigi négy hét alatt a körülbelül hétezer látogató több mint húszezer ingyenes szűrővizsgálaton vett részt. A rendezvénysorozat célja az egészséges életmód, a megelőzés és a szűrővizsgálatok népszerűsítése, "valamint annak tudatosítása, hogy felelősek vagyunk egészségünk megőrzéséért" - írták a közleményben.

A Szűréssel az Életért Program III. ezen a hétvégén Hajdúhadházra, Biharkeresztesre, Komádiba és Derecskére látogatott el, a szombat-vasárnapi szűrővizsgálatokon mintegy 1.700-an vettek részt.

Kifejtették: az eddigiekhez hasonlóan a legnagyobb érdeklődés a szakorvosok által végzett vizsgálatok, a szemészet, a fogászat és a bőrgyógyászat iránt volt, de sokan mérették meg vérnyomásukat és vércukrukat is.

A program legközelebb május 2-án, szombaton Szikszón, május 3-án, vasárnap pedig Bátonyterenyén és Lőrinciben várja ingyenes szűrővizsgálatokra a lakosokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását