2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Terroristák fenyegetik Németországot

Az ARD német közszolgálati televízióállomás hét végi információi szerint az interneten ismét felbukkant egy videofelvétel, amely terrorizmussal fenyegeti meg Németországot.
2009. április 25. szombat 15:31 - HírExtra
A biztonsági illetékesek szerint a felvétel az al-Kaida terrorcsoporttól származik. A több mint 80 perces videofelvétel tartalmaz egy rövid német nyelvű betétet is. A jelenetben több, arcát elfedő harcos látható. Egyikük, akit "Abu Hamzának, a németnek" neveznek, az Európai Uniót, és mindazokat a szövetséges országokat, amelyek az amerikaiakat támogatják a következőkkel fenyegeti meg: "az iszlám harcosok már úton vannak hozzátok, s... mindnyájatokat meg fogunk semmisíteni".

A Bild című lap szerdai kiadásában szintén beszámolt egy német vonatkozású terroristavideóról. A felvételen egy bizonyos "Mohammad parancsnok" a németek és a zsidók ellen lázít. A Bild beszámolója szerint az illető a német kormányt "bűnöző kormánynak" nevezte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását