2024. április 26. - Ervin

Overdose, a favorit

A veretlen magyar csodaló, Overdose számít a legnagyobb favoritnak mindkét ascoti galoppversenyen, amelyen indul.
2009. április 24. péntek 14:30 - HírExtra
A négyéves telivér honlapjának beszámolója szerint a tekintélyes racingpost.com internetes oldalon megjelent oddsok alapján a június 16-i 1000 méteres és a június 20-i 1200 méteres versenyen is Overdose sikeréért fizetik a legkevesebbet a fogadóirodák.

Az első viadalon pénzük háromszorosát, míg a másodikon négyszeresét nyerhetik a fogadók a 12 futam után veretlen Overdose győzelmével. Amennyiben mindkét versenyen első lesz az Alagon trenírozott négylábú, akkor a tét tízszeresét vághatná zsebre a szerencsés fogadó, s ez is a legkisebb nyereményszorzónak számít.

A fogadóirodák szerint az a Marchand D,Or lesz a legnagyobb riválisa, amely tavaly októberben úgy nyerte meg a párizsi Prix L,Abbaye-t, hogy először Overdose győzött, de a szervezők újraindították a futamot, mert az egyik rajtrács nem nyílt ki. A második versenyen már nem indult Overdose. Marchand D,Or sikere mindkét ascoti futamon hatszoros pénzt érne a fogadóknak, duplázását pedig 18-szoros nyereményszorzóval kínálják.

A magyar csodaló a tervek szerint május 4-én utazik Angliába, ahol július közepéig négy verseny vár rá. Először - felvezetésként - május 23-án a Haydock Parkban a Temple Stakes elnevezésű viadalon méreti meg magát. Júniusban a két ascoti verseny következik öt napon belül, azután július 10-én Newmarketben áll rajthoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását