2024. május 14. - Bonifác

Költségvetés nélkül marad a főváros?

Miután keddig nem érkezett meg Hunvald György MSZP-s közgyűlési képviselő mandátumról lemondó nyilatkozata, nincs esély arra, hogy cseréjével a szocialisták visszaállítsák az április 30-i közgyűlésre az MSZP–SZDSZ-koalíció egyfős többségét - írta a Népszava.
2009. április 22. szerda 07:22 - HírExtra
A koalíció így nem tudja elfogadni az ellenzék által jelen formájában elvetett idei költségvetési rendeletet. Jövő héten legfeljebb az átmeneti gazdálkodási időszak meghosszabbításáról dönthet a testületben a koalíció az MDF voksaival.

Csak találgatják az önkormányzatnál és az MSZP-ben, hogy hol lehet Hunvald György, előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi polgármester közgyűlési mandátumáról lemondó nyilatkozata. Abban mindenki biztos, hogy eleget tett pártja kérésének, és lemondott, ám azt senki sem tudja biztosan, hol van a nyilatkozat.

Steiner Pál frakcióvezető a lapnak azt mondta, kedd estig nem került elő a nyilatkozat, ami egyesek szerint Hunvald feleségénél, mások szerint korábbi tanácsadójánál, Kéri Lászlónál van (aki nem azonos a politológussal).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását