2022. augusztus 12. - Klára

Overdose továbbra is legyőzhetetlen

Overdose, a magyar csodaló a várakozásoknak megfelelően hatalmas fölénnyel nyerte meg a Kincsem Parkban vasárnap rendezett OTP-Hungária Nagydíjat, ezzel 12. versenye után is veretlen.
2009. április 19. vasárnap 19:14 - HírExtra
Overdose - hátán a világ legjobb zsokéjának tartott, belga születésű, de francia engedéllyel versenyző Christophe Soumillonnal - végig vezetve, legalább öt lóhossz előnnyel győzött a hétmillió forint összdíjazású 1000 méteres galoppversenyen.

A magyar lóversenyzés történetének egyik legnagyszerűbb napja volt Overdose harmadik és vélhetően utolsó hazai futása. Évtizedek, leginkább a legendás Imperial versenyzése óta nem volt ekkora tömeg a Kincsem Parkban, még a korlátokról is lógtak az emberek. A több mint tízezer érdeklődő ingyen tekinthette meg az eseményt.

A hangulat leginkább egy majáliséhoz hasonlított, volt ökörsütés, bográcsos gulyásfőzés, perec, sörsátor, no és persze lóverseny tíz futamban. Az egész napos program fénypontja Overdose futása volt.

A főszereplő május 4-én utazik Angliába, ahol júliusig négy verseny vár rá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását