2024. április 27. - Zita

Vérciki! Debreczeni Zita úgy viselkedik, mint egy 10 éves!

Debreczeni Zita még mindig egyedülálló (értelmiségi-trendi módon: „szingli”). Ez a fő információ, amit leszűrhetünk az egyik mai kultúrlap cikkéből.
2009. április 17. péntek 09:29 - HírExtra
Az ember egy kicsit megőrül, szabadabb lesz, de ez csak egy ideig jó. Hogy végül is mi volt az, ami miatt addig nem volt szabad, azt nem tudjuk, mert mint ismeretes egy jó kapcsolatban csak a fűvel-fával történő „összeborulásokat” nem lehet produkálni, minden mást igen. Biztos jó kapcsolat volt. Vagy Zita szeretett volna változatosságot? Jaj, ezt nem is feltételezzük.

Viszont – ahogy a kultúrsztár elmondta – ez csak egy ideig jó, mert utána jobban esik, ha otthon várják az embör lányát.

Mindez azonban hagyján.

Egészen zavarba ejtő ugyanis, hogy Debreczeni Zita Eva Longoria „bőrébe bújt” (aki állítólag Gabrielle Solist játssza a Született feleségek c. kultúrsorozatban). Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, nem teljesen világos, azonban Zita amikor elkezdte nézni a sorozatot, akkor vele azonosult, mert ő is modellkedik. És még nincs vége: Zita kijelentette, hogy később világosság vált számára, hogy inkább Teri Hatcher személyisége áll hozzá közelebb.

Atyaég…

Ha valaki 8-16 évesen (nemtől – remélhetőleg - függően) Chuck Norrisnak vagy Britney Spearsnek képzeli magát álmában az rendben van, de Zita 28 éves…

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Jármai Róbert
2009. április 17. 10:00
Mit vártok egy hüly tyúktól???
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását