2024. április 19. - Emma

Overdose tizenkettedszer győzhet

Overdose, a veretlen magyar csodaló vasárnap pályafutása során harmadszor fut a Kincsem Parkban, ahol 12. győzelmét söpörheti be a papírforma szerint. A 14 órakor kezdődő, tíz futamból álló programra a belépés díjtalan.
2009. április 17. péntek 09:28 - HírExtra
A 18 órakor rajtoló, hétmillió forint összdíjazású 1000 méteres OTP–Hungária Nagydíjon, amely a kilencedik futam lesz, a minden idők egyik legjobb zsokéjának tartott, belga születésű, de francia engedéllyel versenyző Christophe Soumillon lovagolja majd a négyéves mént. Különösen nagy szó ez azt figyelembe véve, hogy Soumillon maga kérte, hogy lovagolhasson Overdose-on. Ribárszki Sándor, a ló trénere szerint ez olyan, mintha Ronaldo a REAC-ban szeretne futballozni.

Ribárszki Overdose hivatalos honlapján arról is beszélt, hogy saját pályacsúcsának megdöntését várják a lótól, noha a verseny előtt néhány napot ki kellett hagynia, mert két első lába érzékenyen reagált a patkolásra. A korábbi rekordot élete első viadalán, a nyeretlen kétévesek futamán érte el 2007. június 2-án, amikor 58 másodperc alatt teljesítette a távot, ezzel 18 hosszal győzött.

Overdose a vasárnapi versenyt követően egy ideig Alagon készül tovább, majd a tervek szerint május 4-én utazik Angliába, ahol július elejéig négy verseny vár rá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását