2024. március 29. - Auguszta

Az SZDSZ támogatja Bajnai programját

Az SZDSZ ügyvivő testülete 7:4 arányban támogatta azt, hogy a szabad demokraták frakciója a keddi parlamenti ülésen megszavazza a konstruktív bizalmatlansági indítványt, illetve Bajnai Gordon szakértői válságkezelő programját és a kormánytagok névsorát - közölte a két testület ülését követően Fodor Gábor.
2009. április 14. kedd 13:21 - HírExtra
A pártelnök hozzátette, hogy az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportja is elsöprő többséggel támogatta ezt a felvetést, de az ott kialakult szavazati arányt nem említette meg. Az MTI korábban úgy értesült, 15 képviselő szavazott igennel, három nemmel, egy pedig tartózkodott.

Fodor Gábor úgy fogalmazott: Bajnai Gordon az eddig ismertté vált pontokon kívül a kormány programjának több részletét is ismertette velük. Megjegyezte, hogy a program az SZDSZ által korábban elvárt módon a Reformszövetség elképzelésein alapul, s a kiadáscsökkentésre és a gazdasági növekedés megteremtésére koncentrál.

A pártelnök közölte, hogy Bajnai Gordon a kormány listáját is megmutatta nekik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását