2024. március 28. - Gedeon, Johanna

96 évesen még vezet, jogsi nélkül és rombol

Lejárt jogosítvánnyal autózott a 96 éves Augustin Nadinic az észak-dalmáciai Sukosanban, amikor összeütközött a vele szembejövő kocsival, amit egy 70 éves "ifjú" vezetett.
2009. április 12. vasárnap 10:54 - HírExtra
Guste, mert mindenki csak így hívja az aggastyánt, az ütközésben könnyebben megsérült, és közben felháborodva azt hajtogatta, hogy a "fiatalember" volt a hibás, mert ő szabályosan haladt az út közepén Citroen Saxojával, a borbélyához tartott, de a másik autó belé jött - írta le a történetet a Vecernji List című horvát napilap.

A helybéliek rettegnek tőle, amikor meglátják a kocsiját, mert ő mindennap vezet, megy az újságért, meg pizzáért, ráadásul nagyot is hall. Guste azt állítja, hogy nem veszélyeztet senkit, mert kizárólag Sukosan területén autózik. Arra viszont nem válaszolt, hogy két éve lejárt jogosítványát miért nem hosszabbította meg.

Az idős úrról kiderült, hogy 2006-ban és 2007-ben is okozott kisebb balesetet autójával, de akkor még érvényes volt a jogosítványa.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását