2024. március 29. - Auguszta

Csoda! Majdnem elvesztette a karját, mára sikeres ketrecharcos lett!

Hihetetlen akaraterőről tett tanúbizonyságot egy magyar fiatalember: Varga Normannak 2003-ban kis híján amputálták a karját, ő azonban nem adta fel.
2009. április 10. péntek 15:59 - HírExtra
2003 szilvesztere nem mindenki számára volt örök élmény. Varga Norman, egy 16 éves ígéretes boxoló ekkor zuhant a 2-es metró alá, ami kis híján lemetszette a bal karját.

- Már a villamoson beszólogattak a barátnőmnek, de nem akartam verekedni. Akkoriban komolyan boxoltam, márciusban mentem volna az Európa-bajnokságra. Ha verekedésbe kerülök, az kizárással jár. Amikor a Boráros téren leszálltunk, az egyikük felém mozdult. Én meglöktem, ő visszalökött, és egyszerre a síneken találtam magam. A villamos pont akkor érkezett meg – emlékezett vissza a tragikus éjszakára a fiatalember.

- Kiszedtek onnan és leültettek. A karom csak lógott mellettem. A nagykabátban nem is láttam, milyen állapotban van. Azt hittem, eltörött, nem gondoltam, hogy már csak egy bőrdarab tartja.

Az orvosok mindössze négy százalék esélyt adtak arra, hogy nem kell amputálni Norman karját, a fiatalember ennek ellenére végig bizakodott, aminek meg is lett az eredménye.

Annak ellenére, hogy karja öt centivel rövidebb lett a műtét óta, tovább folytatta sportkarrierjét: futott, dzsúdózott, míg végül kikötött a ketrecharcnál. Utóbbiban megtalálta élete értelmét, eddigi négy meccséből hármat megnyert, s már profi karrierre készül. Erre mondják, hogy csoda.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását