2024. április 18. - Andrea, Ilma

Lebukott a családi drogüzem

Családi drogvállalkozást lepleztek le Székesfehérváron; egy kábítószerrel visszaélés miatt előzetesen fogva tartott férfi feleségéről, sógoráról, sógornőjéről, s az anyósáról derült ki, hogy drogdílerként működnek - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.
2009. április 9. csütörtök 20:35 - HírExtra
A székesfehérvári nyomozók kedden hajnalban rajtaütésszerűen fogták el a családtagokat és a velük kapcsolatban álló drogfogyasztókat is. Kábítószer-kereső kutyák segítségével harminc rendőr egyszerre tíz helyszínen tartott házkutatást - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az akció eredményeként tizenegy embert fogtak el. Köztük valamennyi családtagot, továbbá azt a terjesztőt, akitől a família beszerezte a drogot, s hat tablettavásárlót is - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A családi drogvállalkozás több mint egy éve üzemelt. A terjesztőtől legutóbb 1000 szem ecstasy tablettát vett át és adott tovább a família.

A lakásokban, házakban, garázsokban, autókban, valamint az előzetesben levő férfi anyósának tulajdonában levő szexshopban végzett házkutatások során a kábítószer-kereső kutyák - Fater, valamint a Vám és Pénzügyőrség Közép-dunántúli parancsnokságának Rabe nevű ebe - több helyen kiszimatolták a drogot.

Az anyós táskájából például 21 kétes eredetű tabletta került elő, a lánya lakásában pedig 50 hasonló tablettát találtak a nyomozók. Több helyen kerültek elő tablettadarabok, illetve a kábítószer-fogyasztás során használt eszközök.

A Székesfehérvári Városi Bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte a fogva tartott férfi anyósát, annak vejét, valamint a családdal kapcsolatot tartó fő terjesztőt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását