2024. május 21. - Konstantin

Klinsmannt kirúghatják

A Bajnokok Ligájában szerdán az FC Barcelona otthonában elszenvedett katasztrofális vereség után német szakemberek és szurkolók egyre borúsabban látják a Bayern München vezetőedzőjének, Jürgen Klinsmann-nak a jövőjét.
2009. április 9. csütörtök 22:14 - HírExtra
A DSF német sport tv-csatorna csütörtök esti vitaműsorában, amelynek egyetlen témája a bajor sztárcsapat 4-0-ás veresége volt, szót kapott Udo Lattek is. A mesteredző, aki annak idején többek között a Bayernnel is ragyogó hazai és nemzetközi sikereket ért el, úgy fogalmazott a müncheni szakvezető perspektíváját firtató műsorvezetői kérdésre: "Jürgen Klinsmann jövőbeni kilátásai nem éppen rózsásak".

A DSF online szavazásán résztvevő sportrajongók még ennél is egyértelműbben foglaltak állást. Az interneten véleményt nyilvánítók 84 százaléka úgy vélte, hogy a Bayern Münchennek "meg kell válnia Klinsmanntól". Mindössze 15 százalék volt ellentétes véleményen.

A Bild című német bulvárlap internetes kiadása már azt is tudni véli, hogy Klinsmann legkésőbb a mostani idény végén, tehát júniusban távozik a müncheni klubtól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását