2024. május 21. - Konstantin

Szörnyű tragédia: halálos ütközés a 7-esen

Egy életveszélyes és három súlyos sérültje van annak a balesetnek, amelynek során két személygépkocsi frontálisan összeütközött a 7-es főúton, Baracska és Pettend között vasárnap hajnalban.
2009. április 5. vasárnap 11:13 - HírExtra
A helyszínen váli, érdi, székesfehérvári tűzoltók összesen öt járművel dolgoztak a sérültek mentésén - mondta el Udvardi János főhadnagy, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletvezetője.

Szíjj Péter, az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója azt közölte az MTI-vel, hogy az életveszélyes mellkassérültet budaörsi mentőhelikopter vitte Budapestre, a baleseti intézetbe, a három súlyos sérültet velencei, martonvásári és fehérvári mentőautókkal szállították a Fejér Megyei Szent György kórházba.

A rendőrség a műszaki mentés idejére lezárta a 7-es főút érintett szakaszát, ezt azonban már föl is oldották - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását