2024. május 3. - Tímea, Irma

Meghalt a brutálisan összevert férfi

A kórházban életét vesztette az a férfi, akit még két hete vert össze egy brutális rablóbanda Bajna közelében - értesült a HavariaPress. A végzetes kimenetelű támadás április 15-én történt a Komárom-Esztergom megyei település és a szomszédos Epöl között,
2008. április 30. szerda 20:29 - Hírextra

Az azóta előzetes letartóztatásba helyezett négy emberrel szemben eddig csoportos rablás gyanújával folyt eljárás, az áldozat tegnapi halála miatt azonban immár az ügy minősítése és a várható büntetés is súlyosabb lesz.

A gyanúsítottak - egy 48 éves férfi és három fiatalember - április 15-én késő este bántalmaztak és raboltak ki egy epöli férfit, akit másnap életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Az erősen vérző férfit egy autós fedezte fel a bajnai országút mellett, de a kiérkező rendőrök már csak a vérfoltot találták meg a helyszínen, illetve a közelben az áldozat iratait.

A sebesültet végül másnap reggel találták meg és szállították kórházba, támadói ezután egy fél napon belül rendőrkézre kerültek. Az áldozat állapota viszont a műtét után sem javult, és a tegnapi napon belehalt súlyos koponyasérülésébe. Az orvos szakértő megállapítása szerint a férfi a bántalmazása következtében elszenvedett sérülésébe halt bele.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását