2024. április 24. - György

Újabb balesetet szenvedett az Irigy Hónaljmirigy sztárja

Ambrus Zoltánt az Irigy Hónaljmirigy sztárja egy négyes karambol részese volt: egy kisteherautóba csapódott hátulról, vérző fejjel vitték kórházba.
2009. április 3. péntek 12:59 - HírExtra
Ambrus esetében ez azért veszélyes, mert 2005-ben már szenvedett egy súlyos balesetet, melyből hónapok alatt épült fel, sőt gyógyulása lehet, hogy nem mondható teljesnek: beszédében és mozgásában még érződik némi vontatottság.

Egy szemtanú elmondása szerint, mikor meglátta, hogy Zoli ül az egyik balesetet szenvedett autóban, rögtön eszébe jutott az énekes-gitáros előző balesete. Felmerült benne az a kérdés is, hogy a baleset következtében tompulhattak a reflexei és ez veszélyes a közúti közlekedésben.

Zoli úgy emlékszik, hogy meg tudott volna állni a kisteherautó mögött, de a mögötte érkező autó belelökte az előtte állóba, a légzsák kioldott, ez törhette be az orrát. A kórházi röntgen törést nem mutatott, így Ambrust haza is engedték.

Zoli szerint elátkozott nap volt az aznapi: két kollégája is szerencsétlenül járt, aztán jött az ő balesete. Azt is elmondat, hogy előző baleste óta óvatosan vezet, beköti magát, amit akkor nem tett meg.

A rendőrség vizsgálja az esetet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását