2024. május 18. - Erik, Alexandra

"Pókember" is tüntetett

A "Pókemberként" ismert francia Alain Robert sem maradhatott ki a londoni felhajtásból, a G20 tanácskozás ellen tüntetők mellett színre lépve újabb mászásával hívta fel a figyelmet a világ megmentésére.
2009. április 2. csütörtök 20:48 - HírExtra
Úgy tűnik, Robert nem fárad el nyaktörő tevékenységében, ezúttal a 14 emeletes Lloyd,s épület kilencedik emeletéig kapaszkodott fel biztosítókötél nélkül - közölte a brit főváros napokban igen sokat foglalkoztatott rendőrsége.

A rendőrség őrizetbe vette a férfit, miután az visszatért a földre. Akciója során egy széles szalagot vont a város egyik legismertebb épületének homlokzatára, amelyen azt hirdette, hogy meg akarja menteni a világot.

A "Pókember" legutóbb Hongkongban hívta fel magára a figyelmet, amikor egy ottani felhőkarcolóra kapaszkodott fel puszta kézzel. A francia férfi eddig több mint száz híres épületet mászott meg, akcióival a politikai és társadalmi problémákra akarja felhívni a figyelmet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását