2024. április 19. - Emma

Bajnai Gordont régen szerették

A miniszterelnök-jelölt múltjáról a Blikk derített ki érdekes információkat.
2009. április 2. csütörtök 10:19 - HírExtra
Bajnai Gordon, miniszterelnök aspiráns Szegeden született1968-ben, ám gyermekkorát már a Bács-Kiskun megyei Baján töltötte. A Blikk leutazott a városba, hogy érdeklődjön a szigorú megszorításokra készülő politikusról.

Ennek nyomán kiderült, Bajnai Gordont Baján csak Gordinak hívták, és imádta a focit. Az iskola után minden szabadidejét e szenvedélyének szentelte. A Petőfi-szigeten található focipályán rengeteget játszott: kapus volt az ificsapatban. A mai edzők, bírók már nem ismerték a naggyá lett bajait, de arra mindenki emlékezett, hogy valóban a foci szerelmese volt.

A kicsi Gordi III. Béla Gimnáziumba járt. Általában véve jó tanuló volt, a történelem volt a kedvence, ebből ő volt az osztályában a legjobb. A matek viszont nem ment olyan jól, a négyest éppen hogy megkapta. Ez különösen azért érdekes, mert később az üzleti életben olyan területen tevékenykedet, amiben matematika elengedhetetlen. (Igaz, Einstein is megbukott fizikából.)

Akik ismerték egyöntetűen azt állították róla, már a gimiben tudta, kikkel kell barátkozzon. Nagyon jól értett az emberekhez, mindig sokan vették körül, a társaság közepe volt. Egyik volt osztálytársa a Blikknek elmondta, nagy adag ambíciója volt, és már akkoriban sejteni lehetett, hogy vezető lesz belőle.

Egykori szomszédja, Katika csak jót tudott mondani a Bajnai családról. Tisztában van vele, hogy sokan támadják most Gordit, de ő ezeket a híreszteléseket nem hiszi el. Mikor meglátta, hogy miniszterelnök lehet, nagyon büszke lett. Katika elmondta, sosem volt rá panasz, szorgalmas gyerek volt. Az egész családot szerették a környéken. Most már nem élnek itt, Katika elmondása szerint Bécsbe költöztek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását