2024. május 2. - Zsigmond

Életfogytiglani az "internetes gyilkosnak"

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte az esseni tartományi bíróság azt az internetes gyilkosként emlegetett 27 éves német férfit, aki megölt egy általa az interneten megismert 39 éves nőt. A tettest egy másik gyilkossággal is vádolják.
2009. április 1. szerda 10:55 - HírExtra
A vádak szerint Christian Grotheer internetes csevegéseken keresztül ismerkedett meg több mint 300 nővel, saját bevallása szerint a nők felével találkozott is.

39 éves festőnő áldozatával 2008. június 18-ára beszélt meg találkozót, pár nappal azután, hogy az interneten megismerkedtek. A randevú után együtt töltötték az éjszakát, ismeretlen okból a hamburgi férfi azonban úgy döntött, megöli partnerét. Egy közös séta alkalmával a férfi hirtelen kést rántott és leszúrta a háromgyermekes anyát.

A másik áldozat, egy szintén 2008 júniusában meggyilkolt 26 éves nő esetében nem tudták megállapítani a halál okát, mivel a holttest annyira rossz állapotban volt, amikor megtalálták. A fiatal nő június 5-én találkozott a férfival, de csak azt tudják biztosan, hogy nem sokkal később erőszakcselekmény áldozata lett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását