2024. április 19. - Emma

Hazatértek a győztesek Albániából

Vasárnap hazaérkezett Tiranából, az Albánia elleni, 1-0-s sikert hozó világbajnoki selejtező helyszínéről a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek tagjai egy nap pihenőt kaptak Erwin Koeman szövetségi kapitánytól.
2009. március 29. vasárnap 17:07 - HírExtra
A hazai szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a kétórás repülőút kellemesen és érthetően jó hangulatban telt, majd a megérkezés után szó szerint "szétrebbentek" a játékosok. A röpke pihenő után hétfőn 18 órakor Koeman sajtótájékoztatót tart a Puskás Stadion Iharos-termében, majd sajtónyilvános edzést vezényel.

Az egynapos pihenőt mindenki úgy tölti, ahogy akarja, de a kapitány valamennyi futballistájának a lelkére kötötte, hogy ne feledkezzen meg az újabb erőpróbáról, mert ahogy fogalmazott, a szerdai rivális, Málta egyáltalán nem lebecsülendő ellenfél.

Az MLSZ beszámolója szerint akadnak szép számmal kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódók is a keretben, őket az egészségügyi stáb tagjai hétfőn délben veszik kezelésbe, s ekkor derül ki, hogy a folytatásban kikre számíthat a holland szakember.

Hétfőn és kedden egy-egy edzés lesz, a hétfői, 18:30 órától sajtónyilvános a szerdai találkozó színhelyén, míg a keddi zártkapus.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását