2024. május 6. - Ivett, Frida

Ma volt az utolsó edzés

A szombati, Albánia elleni vb-selejtező színhelyén tartotta utolsó edzését pénteken kora este Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
2009. március 27. péntek 23:26 - HírExtra
A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint az egyórás tréning végén a holland szakember sajtótájékoztatót tartott, amelyen ugyanazt hangsúlyozta, amit egész héten mondott: a vendéglátók két, svédek és portugálok elleni 0-0-ja tiszteletet parancsoló.

Az edzés a szokásos koreográfia szerint zajlott: alapos bemelegítés után egymás elleni játék következett, a lényeg a pörgés, s - lehetőleg - a sok pontos passz volt. Csalódniuk kellett azoknak, akik a "csapatok" összetételéből a szombati kezdő 11-re szerettek volna következtetni, mert semmit nem lehetett azokból kideríteni.

"Mások az albánok otthon és mások idegenben. Nem győzöm elégszer hangoztatni, hogy mindkét csapat számára milyen fontos ez a meccs. Azért azt ne feledje senki, hogy eddig csak mi tudtunk gólt lőni Albánia legjobbjainak" - mondta Koeman.

Már az edzésen is sok magyar szurkoló volt ott - akadt, aki 18 órás autóút után érkezett az albán fővárosba -, szombatra még többet várnak, s valószínűleg legalább félezer "segítője" lesz a tribünről Geráéknak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását