2024. május 17. - Paszkál

Vetkőzés helyett síelnek

Néhány héttel ezelőtt kiesett a Summer Sisters. Nehezen viselték a kudarcot, azonban legnagyobb meglepetésükre ennyi is elég volt, hogy befussanak. A Nyári lányokkal beszélgettünk az X-Faktor utáni életről és a sikerről.
2010. november 21. vasárnap 08:11 - Kancsár Edina
Hol laknak az énekesek?
A Cordia City Garden leffelső szintjén kialakított négy – 100-150 négyzetméter közötti alapterületű – luxuslakás biztosít csendes, nyugodt környezetet az énekeseknek. A hatalmas napos teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Budai hegyekre. Olasz, egyedi tervezésű sesign bútorok, különleges burkolatok, formatervezett lámpák, beépített, fényterápiás gőzkabin, bio-etanol kandalló található a lakásokban. Az egyik kedvenc berendezési tárgy, a bakelit emez formájú lappal rendelkező asztal, mely magán viseli az X-Faktor logóját.
Kihevertétek már, hogy számotokra véget ért a verseny?

Persze. Abban a helyzetben nehezen viseltük, de miután leülepedtek bennünk az események és rájöttünk, hogy az egésszel csak nyertünk, megnyugodtunk. Ilyen népszerűséget, ennyire rövid időn belül máshogy nem tudtunk volna elérni. Ebből kell most gazdálkodnunk, amit mi igyekszünk is kihasználni.

Szerencsére sokfele hívnak bennünket, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk. Beindult számunkra az élet: fellépni, bulizni és fotózásokra is állandóan hívnak bennünket. Sőt! Éppen ma utazunk el a Havazinnal Ausztriába forgatni. Hihetetlen, hogy két fellépés után idáig jutottunk.

És egyébként tudtok síelni?

Nem. Pont ettől lesz érdekes a dolog! Reméljük, hogy nem fogunk megsérülni, ezért valószínűleg egy enyhébb lejtőn próbálkozunk majd.



Épp aznap volt a szülinapod (Edit), amikor kiestetek. Ennek ellenére jó buli volt?


Óriási buli volt, nagyon jól éreztük magunkat. Jó, hogy így szerveztük, mert legalább nem szomorkodtunk otthon.

Nagyon álmosnak tűntök, a tegnapi klubkoncert az oka?

Igen, nagyon jól sikerült a tegnapi koncert… Talán most voltak a legtöbben. Most már kihelyeztek a bevásárlóközpontban projektorokat, így azok is végignézhetik a koncertet, akik nem jutottak be a studióba. Talán ennek is köszönhető a növekvő tömeg.

Hogy álltok a rajongókkal: vannak már megszállottak is, akik esetleg zaklatnak titeket?

Szerencsére sok rajongónk van, akik személyesen is és levélben is megkeresnek bennünket. A Corvinon is vannak akik órákon keresztül képesek ott állni és várni bennünket. De olyan is volt, hogy három kislány kinyomozta hol lakunk: eljöttek és ott vártak a házunk előtt. Ez egy kicsit ijesztő , de összességében jól esik a rajongók szeretete.

Úgy tudom, kiköltöztetek a Corvin Sétányról. Hogy-hogy?


Igen, múlt héten kiköltöztünk pontosabban kicuccoltunk de ennek ellenére sokat vagyunk ott. Minden szerdán ott koncertezünk és ezenkívül is sok időt töltünk a Corvin Sátányon. Ha nem vagyunk ott, már nagyon hiányoznak a többiek és a hangulat, ami ott van. Rájöttünk, kár volt elköltözni, ha maradhatnánk is. Eldöntöttük, ha visszajöttünk Ausztriából, utána vissza is költözünk, egy mérsékeltebb ruhamennyiséggel.

És hogy kezelitek a botrányokat? Nemrég például az a hír röppent fel, hogy vetkőzni fogtok.

Ez a vetkőzős dolog egy légből kapott hír. A Borsnál voltunk rajongói chat beszélgetésen: ott kérdezték tőlünk, hogy fogunk-e vetkőzni, amire mi poénból igennel feleltünk. Sajnos nem szabad ilyen felelőtlen kijelentéseket tenni még viccből sem, mert az emberek mindent készpénznek vesznek.

Másnap már címlapon jelent meg, hogy a CKM-nek fogunk vetkőzni… Ez nagyon durva, egyetlen elejtett szó, vagy vicc és máris címlapon van a botrány. Nem örülünk, ha ilyen színben tüntetnek fel bennünket, mert a hangunkra szeretnénk a figyelmet fordítani. Úgy gondoljuk, nem lenne helyénvaló most vetkőzni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását