2024. május 17. - Paszkál

Akár már kedden tárgyalhat az MSZP az MDF-fel

A szocialista párt háromfős, a miniszterelnök-jelöltről tárgyaló delegációjának egyik tagja szerint akár kedden létrejöhet egy találkozó az MSZP és az MDF között; Simon Gábor választmányi elnök erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt hétfőn est
2009. március 23. hétfő 22:53 - HírExtra
"Szándékaink szerint holnap a két párt között létre fog jönni egy találkozó" - mondta "nagy valószínűséget" adva ennek. Közölte: "a következő napokban sokat fogunk találkozni az SZDSZ-szel, reményeink szerint más parlamenti erővel is".

Simon Gábor megjegyezte, noha minden parlament erőnek felajánlották az együttműködést az ország érdekében, közülük "egyedül az SZDSZ és reményeink szerint az MDF kíván azzal élni, hogy az ország érdekében egy demokratikus egyeztetést lefolytat".

A médiában megjelent háromnál "sokkal több" név került szóba a szocialisták frakcióülésén, de "nem volna illő" ezeket közölni - mondta a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását