2024. május 16. - Mózes, Botond

Hogyan csináljuk hátulról?

A Szabályok a szexben című nagysikerű könyv azt tanácsolja a nőknek, az első éjszakán még ne bújjanak ágyba a pasival. Mire alapozza ezt a kijelentést?
2009. március 21. szombat 13:12 - HírExtra
A legfrissebb kutatásokra, ami szerint azok a kapcsolatok váltak tartóssá, amik nem szexszel indultak. Talán nem véletlenül szólal meg édeasanyád hangja a fejedben a hatodik ital után: „Ne feledd, ki is vagy!”

Az Egyesült Királyság adatai szerint az a férfi, aki néhány órával a megismerkedés után nem lép fizikai kapcsolatba a kiszemelt hölggyel, sokkal érdeklődőbb, és kitartóbb lesz. A párteraputa Beth Fitzpatrick szerint semmi meglepő nincs abban, hogy ismét beigazolódott az ősi igazság. A férfiak évezredek óta azokat a nőket tisztelik, azokkal terveznek hosszú távra, akikért küzdeni kell.

„De mit tegyen az ember, ha már nem 19 éves, és meg akarja kapni, amire vágyik? Ha valaki az első találkozáskor ágyba bújik a párjával, az valószínűleg azért van, mert rögtön vagy fizikai, vagy (ritkábban) lelki vonzalom ébred a másik iránt. És bizony akadnak szituációk, amikor ott, azonnal beüt a mennykő. Ilyenkor is nyomjuk elmagunkban az érzést?” kérdezi a 28 éves Mag.

„A nőket régóta két kategóriába sorolják hímnemű társaik: vannak a feleségnek valók, és az összes többi. De ma már látom, ez nem ilyen egyszerű. Sok lány barátom van, és tudom, ha valamelyikük rögtön lefeküdt az új pasijával, annak számtalan oka lehetett. Vagy csak szórakozni akartak - és bizony nekik is kijár, én úgy hiszem-, vagy szerelmi bánatukat akarták enyhíteni. Ex helyett legyen szex!”- válaszolt a kérdésre egy 30 éves férfi.

Beth Fitzpatrick viszont még mindig úgy véli, érdemes várni egy kicsit. Attól még nem lesz valaki prűd, hogy egy kicsit meg akarja ismerni azt, akinek odaadja magát. Azt tanácsolja a lányoknak, amikor bekövetkezik az a bizonyos pillanat, és dönteniük kell, jusson eszükbe a következő férfi- mondás: Ha könnyen kapod, könnyen hagyod!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását