2021. április 14. - Tibor

Irtózatos bosszú! Kegyetlen brutalitással várták a börtönben az amtetteni rémet

Életfogytiglant kapott Fritzl, az amstetteni családapa, aki több éven keresztül bezárva tartotta és megerőszakolta a saját lányát.
2009. március 20. péntek 11:59 - HírExtra
Miután felesége elvált tőle beismerő vallomást tett, így a bíróság az összes vádpontban bűnösnek találta és ezáltal életfogytiglanra ítélték Fritzlt. Az amstetteni rém 24 évig tartotta egy apró, földalatti szobában saját lányát, és sorozatos erőszakot követett el rajta. Hét gyermeke is született a vérfertőző viszonyból, egyiküket önmaga folytotta meg. Büntetését mégsem börtönben, hanem egy biztonságos pszichiátriai intézetben fogja tölteni.

Ennek oka valószínűleg az, hogy belső információ szerint a börtönök nehézfiúijai már készültek Fritzl fogadására. Vécékefével erőszakolnák meg, halálra kínoznák, ledobnák a lépcsőn, és állandóan vernék új rabtársukat a börtönlakók. Azt mondják: Jozef Fritzl legfeljebb néhány hónapig maradhatna életben az osztrák börtönökben.

Forrás: delmagyar/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását