2024. május 6. - Ivett, Frida

Durva! A valaha volt legbetegebb szerelmi sokszög

Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek! Benkő Dániel, Koroknay Géza, egy másfél mázsás pornószínésznő és az ő férje a főszereplői a kegyetlen élet csúf játékának. Ki kibe szerelmes és kivel feküdt már le? Szerelmi négyszög hányingerrel párosítva.
2009. február 18. szerda 14:59 -
Megpróbáljuk elmagyarázni, bár nem egyszerű a történet. Benkő Dánielt ugye mindenki ismeri, aki meg nem, az örüljön neki. Ő a meztelenkedő lantművész, aki sokszor mond hülyeségeket, de legtöbbször csak a női nemi szerveket emlegeti. Koroknay Géza színész, Benkő barátja. De kezdjük inkább Foxyval, a ránézésre is legalább 160 kilós pornóssal.

Ő ugyanis szerelmes Benkőbe. Igen, szerelmes, így ahogy mondjuk. Pedig nem is oly rég még férjes asszony volt, csakhogy néhány hónapja szerelemre lobbant a tagbaszakadt Benkő iránt.

- Egy reggeli műsorban láttam tavaly, azonnal magával ragadott a személyisége – mondta el a Borsnak Foxy, alias Simon Eszter. – Mindig nagyon okosan beszél, ehhez társul egyfajta szexuális kisugárzás. Azonnal beleszerettem, teleragasztottam a képeivel a lakást, de a férjem ezt nem viselte el, és kidobott a közös otthonunkból. Mivel a pornózás mellett szinkronszínészkedéssel is keresem a kenyerem, Koroknay Géza kollégám felajánlotta a segítségét, így hozzá költöztem – mesélte el az elmesélhetetlent Foxy a Borsban.

Ezzel pedig már ki is alakult ez a szokatlanul idétlen szerelmi paralelogramma, vagy rombusz vagy mi a fene. Csakhogy Benkő Dánielnek nem kell Foxy. Kellene viszont Koroknaynak. Értik még?

- Utolsó erőmig harcolok Benkőért, de szerintem zavarja a pornós munkám vagy a testsúlyom (ezt honnan veszi? – a szerk.). Miatta fogyókúrába kezdtem, Norbi segítségével szeretnék megszabadulni a felesleges kilóktól. Benkő egyelőre nem viszonozza az érzelmeimet, viszont Koroknay Géza időközben belém szeretett. Egy ágyban alszunk, de nincs köztünk semmi – mesélte tovább Foxy a Borsnak.

Ez még eddig érthető is, egy pornósnak, aki közelebb jár a kétszáz kilóhoz, mint a százhoz pont megfelelne Benkő. De mit akar Koroknay? Hiszen eddig azt hittük róla, hogy egy egészen normális szinkronszínészről van szó…

- Amíg házas voltam, addig elsétáltunk egymás mellett, de amióta ideköltözött teljesen elcsavarta a fejemet – mondta szintén a Borsnak Koroknay. – Olthatatlan szerelem lobbant fel bennem iránta, imádom a belőle áradó szexualitást. A Benkő iránt érzett plátói szerelméből kezd elegem lenni, de bízom benne, hogy előbb-utóbb belém szeret. Így most szenvedünk: sem a férje, sem én nem kaphatjuk meg Foxyt, ő pedig Benkőt – foglalta össze a szavakkal nem is igazán összefoglalhatót a szinkronszínész.

Benkőt persze ez az egész nem igazán hatja meg: a Borsnak elmondta, hogy nem szeretne viccelődni Foxy érzelmeivel, mert neki most egészen más feladatai vannak.

- Új emberiséget kell létrehoznom a világ számára – mondta Benkő. – A nők egyébként is mindig hazudnak, ők ugyanis hazugságból vannak fonva – jegyezte meg a pápához készülő lantművész.

Hogy mi lesz az erősen kamugyanús történet vége, egyelőre nem tudjuk. Egy azonban biztos: a szerelmi trapéz résztvevői egyelőre még élvezhetik szabadságukat. De ha így folytatják hamarosan az elmegyógyintézetben kötnek ki…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását