2024. április 25. - Márk

Dagad a botrány! Pikáns képek Molnár Anikóról!

Molnár Anikó pikáns képei nyilvánosságra kerülhetnek, ha a nő túlságosan akarja a pénzt. Más nem örül a dolognak.
2009. március 16. hétfő 10:59 - HírExtra
Bors: Egykori szerelmei nem lelkesednek a gondolattól, hogy nyilvánosságra kerülhetnek Molnár Anikóval folytatott viszonyuk részletei. Egyikük, Kammerer Zoltán megtorlást helyezett kilátásba arra az esetre, ha a lány életéről készülő botránykönyvben magára ismerne. Az olimpiai bajnok kajakos attól sem riadna vissza, hogy közzé tegye a birtokában lévő kompromittáló fotókat.

HírExtra: Na. Molnár Anikónak nincs kedve dolgozni, de a pénz ellen nincs kifogása. Igazi értelmiségi. Ezek után meg csodálkozik, hogy volt barátja, az olimpiai bajnok Kammerer Zoltán berágott. Szőke…

Bors: Még nyomdába se adták a kéziratot, de máris durvul a helyzet a Molnár Anikó viszontagságos éltéről készülő hézagpótló mű kapcsán. Noha a szerző, Havas Henrik nem győzi hangsúlyozni, hogy a Nagy Ő volt szeretői nem névvel szerepelnek majd a könyvben, az érintettek mégis attól tartanak, napvilágra kerülhetnek olyan részletek is, amelyek alapján beazonosíthatók lesznek. Ez a gondolat nem hagyja nyugodni Kammerer Zoltán olimpiai bajnokot sem, aki mindössze néhány hónapot töltött együtt Anikóval, ami mégis felejthetetlennek bizonyul számára. A sportoló már előre kijelenti, hogy ha magára ismer a kiadványban, akkor bosszút áll a kitárulkozó lányon. Éppen ezért azt üzeni Anikónak: jobban teszi, ha csendben marad! – Anikó jobban tenné, ha befogná a száját. Mindenképpen megvárom a könyv megjelenést, és ha magamra ismerek, esküszöm összefogok az összes volt palijával – vagyunk egy páran – és olyan kitárulkozó könyvet írunk róla, amilyet még nem látott a világ! A felbőszült kajakos nem elégszik meg azzal, hogy szükség esetén egységfrontba tömöríti sorstársait, tartogat más meglepetést is exének. – A birtokomban van néhány pikáns fotó Anikóról, amelyeket szintén hajlandó vagyok felhasználni a könyvhöz.

HírExtra: Könnyen jön, könnyen megy – szól a mondás, bár nem biztos, hogy erről M. A. hallott már. (M. A.-t az ELTE díszdoktorává kéne avatni. Megérdemli, olyan okos.) A mai világban már nem megy csak úgy a meggazdagodás. Ha meg igen, akkor Magyarország kevésbé Balkán, inkább Afrika.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását